Februari i ett fång

Dags att se tillbaka på februari. Om januari var en månad med mycket på gång här så har februari varit något lugnare. 18 inlägg blev skrivna den här månaden och ett av dem var dessutom mitt första samarbetsinlägg. Jag hade också en träff med Michaela och hon hjälpte mig reda ut en del tankar kring mina sociala medie-kanaler. Låt oss se tillbaka på månaden som gått.

Läs mer: Januari i ett fång

Kreativa inlägg

Även om jag har haft en liten dipp i kreativiteten denna månad så blev det ändå några pysselinlägg med vändagskort och ljuslyktor. Samt ett inlägg nu senaste vecka med sockor & vantar för barn.

Om det är något särskilt ni gärna vill se inom ämnet kreativitet så är det bara att lämna en kommentar. Försöker ta era önskemål i beaktande så långt det är möjligt!

Föräldraskapsinlägg

Förutom recensionsinlägget av vår nya sittvagn så är jag extra nöjd med inlägget om träning när du har barn. Andra bra inlägg är barnmatsinlägget och så samarbetsinlägget med Leeni Design.

Så lite sånt på bloggen under den senaste månaden. Något inlägg du tyckt varit speciellt bra? Kom ihåg att ni gärna får lämna kommentarer men jag blir också väldigt glad för alla gillningar ni ger mig. Låt oss se vad mars för med sig.

+2

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top