En stund med kaffekoppen

Här sitter jag med min kaffekopp, lillprinsen sover på terrassen sen en halvtimme tillbaka. Jag är egentligen mitt uppe i vårstädning av köket och betar av poddavsnitt samtidigt. Men kände att jag behövde få en paus med mitt kaffe. Märkte igår att jag påverkas otroligt mycket av vädret. Hade noll lust att göra något igår när det stundvis snöade och stundvis regnade och samtidigt blåste orkanvindar utanför fönstret. Redan idag känns allt mycket bättre när solen lyser och det till och med kändes lite varmt under vår morgonpromenad med Doris.

Så, bara kaffet är drucket så ska jag försöka fortsätta i köket. Torkar köksskåpsluckor, bänkar och försöker skapa ordning. Inte så enkelt, men det känns lite bättre i stunden när det är rent i fem minuter sen. Förresten, min trädgårdsplanering börjar småningom vara klar. Eller ja, den stora helheten har vi fått ner till pappers och nu är det bara detaljerna kvar, som t.ex. vilka blommor och vilka färger vi ska satsa på. Så roligt!

Hoppas ni får en fin onsdag!

+6

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top