Vår helg i bilder

Vilken helg! Att försöka komma ihåg att dokumentera allt har inte varit det lättaste. Men jag har efter bästa förmåga försökt ha kameran framme. Så nu får ni följa med på en februarihelg innehållandes det ena och det andra.

Helgen började med glada nyheter. Jag brukar sällan delta i tävlingar på sociala medier, men så hade Michaela en utlottning i samarbete med Eden flowers. Å jag gick och vann mig en vändagsbukett. Så då fick vi ju en orsak att besöka Minimossen också när buketten skulle hämtas upp på fredageftermiddag. I övrigt så gjorde vi typ ingenting, eller ja vi fastslog att hädanefter är det pizzaperjantai som gäller. Varje gång vi får chansen så ska vi försöka att skapa nya pizzor. Sambon lovade till och med att nästa pizza ska få innehålla både tonfisk, räkor och musslor.

Fredagens pizzafyllning innehöll ananas, kebab och jalapenos, samt en stor dos kebabsås.

Som sig bör på lördagar så var det dags för Yourmama-träning. Jag lämnade lilla familjen hemma och bilade iväg mot Vörå. For med flit lite extra tidigt så att jag skulle hinna in efter rundstickor. Har äntligen börjat sticka en tröja åt lillprinsen, men då strandade det på att följande stickstorlek inte fanns hemma.

Efter avslutat träningpass plockade jag upp ett paket kläder i storlek 74. Kändes ett tag som att alla lillens kläder alltid är i tvätten. Så lite extra byxor och bodys är aldrig fel. Är det fler än jag förresten som alltid bombaderar framsätet i bilen med min saker?

Resten av lördagen bestod av häng hemma hos mina föräldrar och häng i soffan. När Einar äntligen somnat så skålade vi för livet med skumppan som lämnat kvar från nyårsafton och redan vid 22 var den här mamman i säng.

Söndag och dags att förbereda för månadens höjdpunkt, klädparty med Leenidesign. Jag bjöd in mammor i min omgivning för att handla lokalt producerade kläder i ekologiska tyger i mitt vardagsrum. Tänkte att själva klädpartyt ska få ett eget inlägg här på bloggen om några dagar.

Efter party-känslan infinner sig och mamman andas ut. Köket är ett mindre kaos som vanligt, barnet sover och den här mamman får en stund för sig själv. Lyssnade på stormen som ven utanför fönstret, skrev lite på just detta blogginlägg och satte sig sen med sticksömmen. Korvsås ur frysen och snabbmakaroner från svealandet och den här helgen i februari var till ända.

Dags att varva ner och planera kommande vecka. Har en hel del roliga grejer på gång, kanske jag till och med får till en följ vår dag på instastory. Om du inte följer mig så hittar du mitt ig-konto på @finachristinas.

Ha en skön avslutning på veckan i stormen!

+7

You Might Also Like

2 Comments

  1. Hemmaparty med färgglada barnkläder från Leeni Design ⋆ Fina Christina

    […] söndags var det äntligen dags för Leeni design-klädparty hemma hos oss. En happening som jag bokade redan i januari med grundarna bakom Leeni design. Sen bjöd jag in […]

Leave a Reply

Back to top