Nytt på youtube: vändagskort för små och stora pysslare

vändagskort

Det närmar sig så småningom vändag och lagom till det så släpper jag en ny video på min kanal. Jag visar hur jag har gjort två olika modeller av vändagskort. Den här gången har jag fokuserat på ett pyssel som du kan göra själv, men också tillsammans med både yngre och äldre barn.

Allt material jag använder i videon är sånt jag har hemma, men du hittar det också i välsorterade större matvaruaffärer. Det är enkelt att pyssla vändagskort av sånt du har hemma och kom ihåg att det är tanken som räknas!

Om du gillar videon får du väldigt gärna prenumerera på kanalen, det dyker upp fler videor vart efter. Kom också ihåg att du gärna får gilla inlägget, så vet jag vilket sorts innehåll ni gillar här på bloggen och kan göra mer av det.

+2

You Might Also Like

One Comment

  1. Vändagspyssel: Ljuslykta av glasburk ⋆ Fina Christina

    […] är sånt som är charmen med hemmapyssel med barn. Dessutom kan du komplementera ljuslyktan med ett vändagskort också, en perfekt […]

Leave a Reply

Back to top