Lite tankar om nuläget och framtiden

Hej! Det ekar lite mera tomt här inne denna vecka, av olika orsaker. Den största är väl kanske att livet går i 180 km/h just nu. Så känns det i varjefall. Allt är så intensivt med Einar och när han är vaken, vilket han är 80% av tiden nu så satsar jag all min energi på honom. Det ska vara mat, det ska vara lek och det ska vara gos. Självklart förstås och jag vill heller inte ha det på något annat sätt.

Igår hade jag en inbokad träff med Michaela, ni vet hon med frukostflickorna. Jag bad henne om hjälp och hon lyssnade, kom med råd och pepp. Precis vad jag behövde, någon att bolla mina tankar med i några timmar. Michaela lämnade mig med en hel del nya tankar och ett större mod samt en tillit till att jag klarar det här! Jag bad henne om hjälp att våga satsa, hur ska jag tänka och vad ska jag göra.

Samma kväll tog jag beslutet att bloggen fortsätter som den är just nu. Mitt mål är att uppdatera er ungefär tre gånger i veckan och jag vill att ni ska mötas av varierande inlägg med bra kvalitet. Visst kan det komma någon spontanare ibland, men ja för det mesta kommer det bli mer matnyttigt innehåll här. Samtidigt tänkte jag passa på att puffa för mitt instagramkonto. Där kommer jag köra mer spontant och vardagligt. Så om du saknar vardagsdelen här på bloggen så kan du alltid kika in där och följa oss också. På så vis får du lite lite mera.

Om du inte hänger på instagram men ändå vill se vad vi sysslar med så kan du öppna kontot i din webbläsare också. Eftersom jag har ett öppet konto så syns mina bilder för alla. Bra va? Ska försöka fixa en widget hit till bloggen också så att kontot syns i högerspalten.

Nå, vi fortsätter här som vanligt! Tack för att just du hänger här!

+6

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top