Januari i ett fång

Det var hos Linda som jag fick idén. Hon sammanfattade sina bloggmånader med att se tillbaka på vilka inlägg som blivit skrivna. Jag nappade på det och tänkte att det här ska jag spara som en idé här inne hos mig när det blir 2020. Istället för att skriva ner en massiv årsberättelse i slutet av året. Så nu blir det 12 månadsfång istället.

Det blev en intensiv men också bra start på det här året för Fina Christina. Räknade att jag publicerat 21 inlägg här, dessutom har jag lanserat min youtube-kanal och ändrat bloggens layout. I kulisserna har det också hänt en del praktiskt. Så roligt!

Kreativa inlägg

Av mina fyra kreativa inlägg vill jag särskilt lyfta fram väggkalendern för 2020 och stickskolan. Två projekt som jag kommit på själv och som jag är väldigt nöjd med. Som jag tidigare nämnde så är jag i en kreativ svacka just nu. Men ska försöka råda bot på den så snart som möjligt. Vill ju få igång min youtube-kanal på riktigt.

Föräldraskapsinlägg

Det märks tydligt att bloggen fokuserar mest på föräldraskap i nuläget. Jag är så stolt över de inlägg som jag skrivit inom den kategorin denna månad. Känner att det kommer bli svårt att toppa dem framöver. Här vill jag särskilt lyfta fram inlägget om att komma tillbaka till rörelse och en bättre livsstil. Men jag är också supernöjd över inlägget jag skrev direkt från hjätat här om dagen, Jag är också en bra mamma!

Andra favoritinlägg

Jag har också skrivit en del direkta vardagsinlägg som vår helg i bilder och följ vår dag. Lovar att försöka få till mera sånt framöver. Det blev ju också ett recept, lite inredning av barnrum och så en presentation av vår hund.

Så kul att blicka tillbaka på den första månaden av 2020. Jag håller som bäst på att planera en del inlägg för februari. Det blir bland annat lite pyssel, en recension av vår nya vagn och en fortsättning på min lilla serie om miljömedvetenhet i familjen. Tack för att du kikar in här och jag är så glad för alla hjärtan ni lämnar här. Det är så roligt att se vilket sorts innehåll ni gillar extra mycket.

+4

You Might Also Like

4 Comments

 1. TIDSTJUVEN

  Wow, så många välskrivna och genomtänkta inlägg du hunnit skriva! 😀 Din blogg är verkligen på topp just nu. Jag var tvungen att räkna mina egna blogginlägg nu också och kom upp till hela sex inlägg i januari, haha.

  1. Christina

   Tack Maria! 🙂 Ja, jag har ett bra flow med bloggandet just nu.

 2. ellenlundis

  Jag tycker att du är grym som hinner med att blogga ?

Leave a Reply

Back to top