Februarienergi av solen

Någon annan än jag som fått en ordentligt energikick av det fantastiska vädret de senaste dagarna? Åtminstone här i vår del av Österbotten har solen visat sig i tre dagar nu. Å det gör underverk för mina energinivåer och min kreativitet. Igår kollade jag igenom min stora skänk i hallen plockade med lite småsaker. Visst kan en ha kap verdiansk turistkonst hängande i lilla wc:n? Åtminstone jag blir glad när jag går in där.

Mina vintertrötta grönväxter fick lite omvårdnad och när jag ändå höll på så diskade jag inner- och ytterkrukor också. Den här veckan har jag bestämt att vi åker och köper ett fönsterbräde. Har drömt om det ända sedan förra våren, ett långt bräde i köket där jag får samla mina finaste skatter.

Vi avrundar med min all time favortlista, en om veckan som är.

  1. Vad ser du mest framemot den här veckan? Att vi har bokat in en träff med Sara & Tova.
  2. Vad har du gjort i helgen? Tränat, handlat helt ensam & besökt mina föräldrar tillsammans med min lilla familj.
  3. Vilka ord ska vi hålla hårt i hela veckan? Kaffe löser inte allt, men nästan.
  4. Nämn en grej du ska försöka hinna med den här veckan: Jag vill verkligen få iväg en del grejer som lämnat till Röda Korsets loppis.
  5. Hur ser veckans meny ut? Det blir lasagne och lite frysrester. Kanske något extra gott till helgen innan sambon åker iväg på jobb igen.
  6. Vad gjorde du igår kväll? Evighetsnattade Einar och när han äntligen somnade så sökte jag på allt från bilar till datorer. Har bestämt mig för att börja sökandet efter en ny bil det här året.
  7. Ett tips på hur man får en fin vecka: Tulpaner & solsken fixar det mesta.
  8. Vad åt du till frukost idag? Vår vanliga frukost, havregrynsgröt.
  9. Veckans soundtrack: Victor Leksell – Svag

Förresten, jag skulle bli jätteglad om du som läser min blogg gick in hos svenskfinlands bloggkommentator Gossip Girl. Hon kartlägger just nu vilka bloggar i svenskfinland som människor tycker om att läsa. Å det ryktades att ingen mammablogg var särskilt högt uppe på listan. Så kanske det är dags att ändra på det. Om du läser fler finlandssvenska bloggar kan du ju länka dem där också förstås. Jag har redan skickat in vilka bloggar jag brukar gilla att kika in på.

Ha en fin fortsättning på veckan!

+3

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top