En söndagsutfärd genom hemkommunen

Vilken helg, konstaterade med sambon idag att det är länge sen vi har varit så här sociala. Varje dag den här helgen har vi haft program eller varit på språng. Men inget som vi tackar nej till, sällan vi åker någonstans nu för tiden eller umgås med andra människor kvällstid.

Idag blev det dock helt oplanerat en tour de Korsholm. Jag började dagen hemma hos Jenni med vår inplanerade sitter session-fotografering. Ska bli så roligt att se de färdiga resultaten sen. Hon tog flera bilder på Einar men också några på oss två tillsammans och några på mig. Jenni har ju startat företag i år och specialiserar sig på just sitter sessions och cake smash-fotografering. Jag har redan bokat in henne för att fota Einars 1 års bilder om lite mer än en månad.

Nå, vi hade bestämt med sambon att vi åker och äter någonstans idag. Hans val föll på Kvarken Brewery gastropub & pizzeria i Replot. Så jag körde bara via hem och plockade upp honom så åkte vi vidare. Från den ena änden av Korsholm till den andra. Pizzorna fick väl godkänt, miljön var mysig och havtornsölen som sambon drack var god. Ja, jag smakade en klunk. Älskar smaken av havtorn.

Svängde in via vänner också innan vi åkte hemåt med en trött lilleman i baksätet. Tacka vet jag babblarna såna gånger! Vi hölls ju vaken hela den långa vägen hem. Förresten, koftan som Einar har på sig så är ett gratismönster från Drops design. Kan visa närmare bilder på den i något skede.

En skön helg går mot sitt slut igen. Även fast jag är hemma hela veckorna så är ändå helgerna lika bra som tidigare. Kanske för att så många fler är lediga då och möjligheten att hitta på saker är större. Kommande vecka har vi inga särskilda planer, vilket är ovanligt. Men nog lär jag väl komma på något ändå.

Ha en skön söndag och en bra start på den nya veckan!

+6

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top