Vårt nyårsfirande

Gott nytt år! Redan igår startade jag med en hälsning på instagram, men hade inte riktigt fokus att sätta på bloggen. Nu har sambon åkt iväg i jobb igen och lillen sover i vagnen. Så innan jag fortsätter med att redigera den tredje och sista delen i min första stickskola tänkte jag berätta lite om vårt nyårsfirande.

Högtidsfirande med små bebisar

Strax efter 12-slaget, när vi gick och la oss så kunde vi konstatera att det var det lugnaste nyåret på väldigt länge. Vi hade först tänkt fira bara vi två och Einar. Men så hörde jag att syrran inte hade några planer, så vi bjöd över deras lilla familj till oss. Varför sitta två små familjer för sig, när man kan vara tillsammans?

Förrätt: Gyosa. Varmrätt: Grisinnerfilé med rotsaker, mustapekkasås och lyxsallad. Efterrätt: Vaniljpannacotta med havtorn.

En trerätters meny, med ny förrätt och en sprakande efterrätt. Två små killar varav den ena snorig och trött. En hel massa trevliga samtalsämnen och en osäker hund på grund av alla fyrverkerier. Ja, så kan man väl sammanfatta vår nyårsafton lite enkelt. Våra gäster åkte hem innan 12-slaget, annars hade vi nog firadet det tillsammans också, men ibland lyckas inte allt. Skumpan jag köpt ligger ännu på kylning och kanske vi får tillfälle att använda den någon annan gång.

Det allra bästa var ändå att det blev spontant, trevligt och lugnt. Så lugnt det nu kan bli med två 9 månaders bebisar. En riktig toppenkväll, tack för sällskapet!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top