Vår helg i bilder

Hej på er! Jag passade på att fota lite under helgen som gick. Vi spenderade den hemma hos mina föräldrar. Gick på en del promenader, besökte byns nyårskaffe och umgicks. Där emellan hade jag tid att sticka och läsa. Har påbörjat ett nytt projekt och om det blir till något så lovar jag visa er. Ska bli spännande att se, eftersom jag denna gången stickar helt på högt utan att följa någon sorts beskrivning.

Ny vecka och vi har en del program, lite kompishäng samt att jag ska få hämta upp vår sittvagn och en möbel som jag reserverade via facebook. Borde också ta mig ut på lite reashopping, eftersom jag till min fasa insåg att båda mina jeanspar sjunger på sista versen. Inte så kul att sitta på golvet med bebis när du har hål mellan benen på dina jeans. Men det är ungefär lika roligt att handla nya byxor som det är att köpa ny bh. Det sistnämnda hittade jag faktiskt före julen så nu klarar jag mig ett tag igen.

Jag är förresten lite sugen på en ny, mindre kamera. Men har lovat mig själv att försöka tänka över mina inköp lite mer i år. Så kameran åker upp på önskelistan. Tills jag funderat noggrant över mitt beslut så får ju förstås systemen hänga med. Mobilkameran börjar också ge upp, snart. Så har på känn att det blir en ny mobil, innan det blir en kamera.


Gillar du dethär inlägget? Klicka gärna på hjärtat här under så vet jag vad du gillar och kanske skriver mer om samma ämne!

+1

You Might Also Like

4 Comments

 1. ellenlundis

  Värt vad er hund fick bråttom där. 😀

   1. ellenlundis

    Mina föräldrars hundar är likadana. För några år sen, så stutsar deras ena hund, fram som en kanin, när han var upp i varv. Speciellt baktassarna fick stuts. ? Den andre hunden vill visa att han är boss, genom att brösta upp sig. ? Båda hundarna är småhundar (blandraser, med konstiga namn att komma ihåg)

    1. Christina

     Ja, hundar har de mest lustiga beteende när de blir glada och ivriga. 🙂

Leave a Reply

Back to top