Familjer jag följer på sociala medier

Vi kör hårt vidare med tipsinlägg tycker jag! Bland det bästa jag vet är att hitta ny inspiration och tips på personer att följa. Vill du inte läsa det här inlägget nu kan du ju spara det och återkomma när du behöver tips och inspiration på familjer att följa på antingen youtube, instagram eller bloggar. För idag ska jag dela med mig av just detta, familjer jag följer på sociala medier. Ibland är det ett typiskt ”mammakonto” ibland är det en hel familj.

Familjebloggar jag följer

I dagens läge är antalet bloggar jag läser enbart en handfull. Och av dessa har jag valt ut de som skriver mycket om familjeliv och barn. Jag vet inte riktigt om de ens vill klassas som ”familjebloggar”. Men ja, idag får de lov att göra det. Du kommer till bloggen om du klickar på bilden.

Andra kvinnor som också skriver mycket om familjeliv och sina barn är Maria, Sara, Cindy, Sofia & Eivor.

Familjer jag följer på instagram

Några av mina favoritkonton på instagram när det kommer till familje- och mammakonton behöver jag ju också tipsa er om. Bland annat så följer jag Patricia Nina Alice Familjenhyldgaard Drömgårdsliv & Moderndokumenterar. Jag följer förstås många, många fler både svenska, finska och finlandssvenska konton. Så vill du hitta mer inspiration kan du kika in på mitt konto vilka jag följer.

Familjer jag följer på youtube

Jag har fastnat för youtube de senaste månaderna, tidigare förstod jag inte riktigt det där med att se videor. Men nu följer jag ändå några konton och har fastnat lite för det. Det är en passlig underhållning för mig under dagarna när vi bara är hemma. Känns ju som att jag har sällskap då.

I nuläget följer jag två familjer och deras veckovloggar på youtube. Det är Familjen Torsgården och Familjen Westin. Så mysiga videos de skapar och eftersom de också har små barn så är det roligt att följa med i deras vardag. Kan hända jag får en del inspiration till kommande inlägg här på bloggen från vloggarna också.

Vilka konton följer du? Berätta gärna så kanske jag hittar några nya att följa också.

+2

You Might Also Like

6 Comments

 1. Tove

  Intressant! Jag följer Den där om Jenny, Underbaraclara, Dobrefutro och CasaAnnika.

  Har du funderat på varför du följer just de bloggar du följer? Varför är det intressant att följa en okänd människas liv? Kanske för att man efter ett tag känner att man ändå känner dem? De är inte okända längre. Man blir engagerad och man känner igen sig. Eller vad tror du?

  1. Christina

   Ja, en del bloggar följer jag för att jag känner igen mig. Andra för att jag gillar deras sätt att uttrycka sig både i skriven text men också i bilder. Jag har läst bloggar så länge och för mig fungerar det på samma sätt som att läsa veckotidningar, typ. Man lär sig något nytt och för det mesta får jag ta del av livet.

 2. Hanna - Hälsa och träningsglädje

  Kul med ett tipsinlägg, ska kolla in bloggarna du tipsar om! Jag följer mest träningskonton på instagram men vad gäller bloggar så är jag (nästan) allätare. Personligen så tittar jag inte på vloggar, tycker det tar för mycket tid i förhållande till att läsa bloggar.

  1. Christina

   Vad roligt att du gillade! 🙂 Jag ansåg samma sak om youtube tidigare, men så när jag blev hemma och det blev en hel del tid i soffan i början så började jag utforska vloggar.

 3. ellenlundis

  Jag har följt familjen Torsgården, sen våren 2016. Det är länge det. ?

Leave a Reply

Back to top