Bara en bråkdel av vardagen

Hej på er! Jag släpade mig nyss ur soffan, där jag höll på att somna, även om klockan bara är lite efter 20. Tänkte att jag behöver göra något annat en stund, än att fundera över hur sköna soffkuddarna är. Har flera dagar tänkt kika in här och bara låta fingrarna vandra över tangenterna. Men det har inte riktigt funnits tid. Dagarna har svishat förbi i sådan fart och det är redan onsdag idag.

För tillfället har vi också pappan i huset hemma, i tre veckor! Han passar på att ta ut den pappaledighet som han får ta medan jag ännu är föräldraledig, dvs. 18 dagar. Så skönt att ha honom hemma lite längre. Vardagen blir inte så stressande då, som när han är hemma en vecka. De där sakerna som behöver göras medan han är hemma kan vi sprida ut och ta i lugn takt helt enkelt.

Just idag har jag dessutom låtit kameran hänga med lite extra, så på fredag borde det komma upp ett följ vår dag-inlägg här på bloggen. Jag gjorde ju en följ vår dag via instastories nyligen och det var väldigt omtyckt. Tänkte kanske att jag kan variera mig, varannan följ vår dag på stories och varannan här i bloggen. Om du har missat mitt instakonto så hittar du det på @finachristinas.

Ser ni bilden här ovan förresten. Jag blev förälskad i hur solen lyste på min tulpanbukett, mitt helggodis. Tidigare år köpte jag tulpaner till varje helg, den på bordet är årets andra. Men ja, bilden. Älskade ljuset som sagt och det ser ju vackert ut, eller hur. Det som bilden inte visar är resten av vardagen som ser ut som på bilden här under.

En liten påminnelse att det är bara en bråkdel av sanningen du möter på bloggar och sociala medier. Ha en fin fortsättning på veckan!

+5

You Might Also Like

4 Comments

 1. ellenlundis

  Vad jobbar din sambo med? ? Sover han borta, när han jobbar?

  1. Christina

   Han är chaufför, så jo han är borta helt och hållet 2,5 av 4 veckor under en månad. Men det har varit så sedan vi blev tillsammans så jag är van. 🙂

   1. ellenlundis

    Vad då för slags chaufför? Jaha, tycker det är så strongt av er. ?

    1. Christina

     Tidigare långtradare, i nuläget hjullastare.

Leave a Reply

Back to top