Veckan som gick

Jag passade på att ha kameran framme under den senaste veckan. Fota lite här och där, förstås mest bilder på Doris och Einar. Men det blir väl lätt så när det är ens sällskap om dagarna.

Till skillnad från tidigare veckan som sprang, så har den här senaste veckan känts betydligt lugnare. Även om vi har haft program flera dagar i följd. Så en helg utan dessto mer planer var mer än välkommen. Vi har hunnit med både besök till rådgivningen och sjukhuset samt en träff med mammagänget. Å för min egen del så var det också sista träningspasset med Yourmama i helgen. Tänk ändå vad 10 veckor går fort! Som tur så fortsätter vi efter julen.

Veckan i några bilder

Jag har jobbat en del med bloggen, avsatt tid varje dag när Einar sover. Läst in mig på olika grejer och gjort några små förändringar. Av responsen jag fick i enkäten så fanns bland annat tankar kring layouten. Att det är tungt att klicka upp och läsa varje enskilt inlägg. Det kan jag kanske förstå, men sen igen så tänker jag att var och en läser det man själv är intresserad av. Vill du läsa varje inlägg kan du följa min blogg på facebook så kommer du direkt till inläggen där. Annars så har jag inga planer i nuläget på att ändra min layout.

Jag har också skrivit lite i en bok jag köpte via jultidningarna. Tänkte först att det handlade om en sorts bok som du fyller i månad för månad. Men det visade sig vara en bok där du sammanfattar livet det gågna året och sen fyller i för det kommande året. Väldigt intressant!

Ibland drömmer jag om lyxlunch, men för det mesta ser min lunch ut såhär. Just den här dagen hann jag också äta lunch innan lillprinsen bestämde sig för att vakna från sin vila. Å ja, ni ser väl var han sitter och övar sig på att äta själv ibland.

På tal om lillprinsen, alla försök till bilder av honom ser ut så här just nu. Det är så mycket rörelse på gång, hela tiden. Ena stunden är han nöjd och glad för att i nästa bli så frustrerad när han inte ännu knäckt koden på hur man slipper framåt. Men jag känner på mig att det sker vilken dag som helst.

Ha en fin måndag och start på veckan!

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. ellenlundis

    Tjusig Mumin-mugg du har!
    Mysig inlägg som vanligt! 🙂

Leave a Reply

Back to top