Vardagen

Julhälsningen

23 december, 2019

Så här dan för julhelgen vill jag kika in och hälsa God Jul från oss också. Jag hoppas att ni under helgen hinner finna lugnet och får umgås med personer ni tycker om. Det viktiga nu är inte att fundera över något annat än att försöka slappna av och få en bra julhelg. Extra spännande i år är ju att det är lillens första jul, vilket betyder att hela helgen går vi efter hans rutiner. Som vilken dag som helst.

Jag loggar ut från blogg och sociala medier nu och återvänder i mellandagarna. Det ska bli skönt med en mikropaus från allt och att komma tillbaka med laddade batterier. Ser så framemot att komma tillbaka sen om några dagar och att fortsätta. Har en hel del jag vill dela med mig av.

Ha det gott så hörs vi snart igen!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *