Freebie: Väggkalender för 2020

Det är dags att börja fundera på väggkalender för 2020. Fler än jag som helst kör med analog kalender? Att hitta fina väggkalendrar är svårt, även om jag gillar den lilla väggkalendern som Stormossen skickade ut för 2020.

För ett tag sen så fick jag i varjefall feeling och satte mig ner för att klottra lite. Det blev årets tolv månader som skrevs i olika letteringstilar. Å samtidigt föddes idén om att skapa en enkel väggkalender åt mig. Där datumen syns tydligt. Samt några rader där jag vid behov kan skriva upp viktiga saker att komma ihåg under månaderna som går. Kalendern kommer få ta plats i vårt kontor. För där behövs det ju också lite ordning och reda och koll över dagarna som går. Oavsett om det gäller roligt program, födelsedagar eller när en räkning ska betalas.

väggkalender för 2020

Just nu kör jag mest digital kalender i min telefon, men skriver också upp viktiga datum i en fysisk papperskalender. Sen, när jag väl börjar arbeta igen så blir det papperskalender all in. Det är något särskilt med att få sätta sig ner och skriva ner grejer i kalendern. Mer ordning och reda för tankarna helt enkelt.

väggkalender för 2020

Väggkalender för 2020 åt dig också

Dessutom är jag så snäll, så jag låter dig ta del av den också. Varsågod, du får ladda ner min väggkalender och använda den hemma om du vill. Om du väljer att använda den och delar den t.ex. på sociala medier som instagram, tagga mig gärna så får jag se var du placerar din kalender. Du hittar mig på @finachristinas.

Hoppas min lilla hemsnickrade gåva ger dig lite glädje.

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. Återfå kreativiteten - mina fyra bästa tips ⋆ Fina Christina

    […] Testa, testa, testa. Öva, träna.. Kärt barn har många namn. Är det något specifikt projekt jag tar mig an så brukar jag göra flera modeller. Testar, tränar och övar. För varje gång blir det lite enklare eller så kommer jag på något bra knep för att underlätta. Ibland kan världens klotter föda en idé. Som det gjorde när jag ville leka med ord och en kalender föddes. […]

Leave a Reply

Back to top