Fem saker om mig

Det här är en typ av inlägg jag älskar att läsa hos andra. När man får lära sig något nytt om en annan person man följer. Eller läsa om att det finns fler människor som gör/tänker/tycker som jag. Men att skapa det här inlägget har tagit sån tid. Jag vet inte hur länge jag haft det i utkastet och nu som då när jag kommit på någon punkt har jag fyllt på. Även om jag misstänker att största delen av er som följer mig inte känner mig personligen, så känns det ändå som att jag vill bjuda på något lite mera speciellt än det vanliga.

 • Jag älskar att skriva anteckningar. Jag har flera häften för olika saker, använder nog också en app i telefon. Men det är inte alls samma sak som att få skriva ner något på papper med penna.
 • Jag är inte en ljudboksmänniska. Försökte ge det en chans under slutet av graviditeten, men nej. Poddar däremot lyssnar jag gärna på, böcker vill jag hålla i handen och läsa själv.
 • Fötterna på bordet. 99 % av gångerna som jag sitter i soffan så är mina fötter uppslängda på soffbordet. Absolut bekvämaste ställningen om ni frågar mig. Får riktigt hålla mig från att göra lika när jag är hemma hos någon annan.
 • Avskyr kalla fötter. Om vi fortsätter på fottemat så avskyr jag kalla fötter. Speciellt när jag ska sova, kan inte slappna av om mina fötter är kalla. Så därför sover jag oftast med strumpor.
 • Brittiska mordserier. Jag kollar sällan tv och sällan serier. Men när jag väl sätter mig ner och knäpper igång tvn så väljer jag helst brittiska mordserier. Älskar t.ex. Morden i Midsommer och liknande spänningsserier där de löser brott och mord på den engelska landsbygden. 

Var det någon av dessa grejer som du inte visste från tidigare? Förresten, på mitt IG-konto @finachristinas så hittar du fem grejer till som du kanske inte visste om mig. Kika gärna in där också.


Gillar du dethär inlägget? Klicka gärna på hjärtat här under så vet jag vad du gillar och kanske skriver mer om samma ämne!

0

You Might Also Like

2 Comments

 1. Julia

  Jag har samma sak gällande ljudböcker! Önskar att jag gillade det, för det känns som att man skulle få himla mycket lyssnat under löprundor/promenader. Poddar går jättebra däremot, undrar varför 🙂

  1. Christina

   Spännande att det finns nån annan också som inte kan med ljudböcker. Känns ju som att alla gillar det! 😀 Ja, kanske det har att göra med att poddar är varierande men ljudböcker konstanta, nej ingen aning!

Leave a Reply

Back to top