En rapport i julledigheten

Hej! Så skönt att vara tillbaka igen, även om min micropaus från sociala medier under julhelgen var skön den också. Ja, jag var nästan helt analog hela helgen. Läste bok, löste korsord och tittade på en hel del filmer och några avsnitt La casa de papel. Jag är nog sist på bollen med den serien, men sträckkollade tre första avsnitten på juldagen när Einar sov. Tror det blir nog ett seriemaraton ikväll igen. Känner mig inte riktigt kry nämligen.

Vår julhelg var härlig och vi spenderade en dag var med respektive familjer och så mest tid med vår egen lilla familj. Einar fick flertalet riktigt fina julklappar och nu har vi mycket nytt att bekanta oss med. Både böcker och leksaker. Vi slutade köpa julklappar åt varandra med sambon för flera år sen, istället brukar vi satsa på att köpa något gemensamt som vi behöver. I år tror jag faktiskt att det blev den nya sittvagnen som vi beställde igår. Haha, men ja hela familjen har ju nytta av den och den ryms bra i bakluckan på min bil. Lovar skriva mer om vilken vagn och sånt senare när vi fått den och hunnit pröva den lite mera.

Familjens yngste medlem är något mera ostabil i humöret idag och vill ha sällskap eller sitta i famnen konstant. Så det lär inte bli så mycket gjort så länge han är vaken. Tänk att vi imorgon har en nio månaders bebis i huset. Det har hät så mycket på den senaste tiden, så det är nog tid att avlägga någon form av månadsrapport den kommande veckan.

Einar somnade nyss ute i vagnen och jag ska nog krypa ner under täcket en stund också. Det bästa som finns är ju möjligheten att kunna ta en eller två vilor samtidigt som barnet under dagen.

Ha en fin lördag!

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. ellenlundis

    Min systerdotter blir 10 månader i januari. Hon fyller 1 år , mars 2020. 🙂 Bebisar är underbara!
    Det är alltid trevligt att läsa dina inlägg.

    1. Christina

      Roligt att du tycker om mina inlägg!

Leave a Reply

Back to top