En produktiv vecka med ett nytt projekt

Ännu en produktiv vecka sätter vi bakom oss och slappnar av inför helg. Det märktes bra idag i Stenhaga att det var fredag och att julruschen är i full gång. Som tur borde jag bara behöva åka in dit en till gång före julen, så är alla klappar fixade. Skönt ändå att mängden klappar inte är så stor i år. Samt att julstressen är minimal, i princip obefintlig.

Den här veckans ljusa timmar när Einar har sovit så har gått åt till ett nytt projekt. Jag har nämligen beslutat mig för att börja med youtube. Men inga vloggar här, nej snarare kreativa videos. La ut en förfrågan för ett tag sen på min IG om intresset för stickskola. Å intresse fanns det minsann, främst för att lära sig sticka strumpor, men också vantar. Så för en stund sen blev första delen av tre till stickskolan om strumpor klar. Tidskrävande, men så roligt. Har planer för lite andra sorts videor också till kanalen sen. Själva kanalen och stickskolan kommer upp i början av januari är det tänkt. Lovar att berätta mera när videon är uppe.

Annars då, Einar är inne i en gnälligare period nu. Tror bestämt att det är tänderna som spökar. Det har jag iofs. sagt i närmare två månader snart. Men nu börjar det på riktigt se ut som om det är tänderna, eftersom det syns och märks när man känner eller tittar i munnen. Ena stunden är han sitt glada vanliga jag och i nästa är han superledsen. Som tur är det snabbt övergående dessa humörsvängningar. I morse fick jag dessutom nog av babydelen till Stokke och genast blev vår lillprins så stor där han satt i sin matstol. Vi prövade äta mellanmål med fingermatstekniken idag. Så han fick brödbitar att plocka i sig och sen en fruktklämmis efteråt. Så duktig liten kille och det mesta av brödet kom sig i munnen, det var bara vissa små smulor som han snällt gav åt Doris.

Nu ska jag logga ut och istället ägna mig åt att fluffa nyköpta innerkuddar, dekorera vår gran och fixa julmys i vardagsrummet. Hoppas ni får en skön helg och så hörs vi i början av nästa vecka!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top