Älskade unge

Den senaste tidens fynd

8 december, 2019

Nu som då besöker jag något av stans loppisar, oftast ett spontant men också trevligt dagsprogram för en hemmasittare. Den senaste tiden har fyndchanserna varit blandade, från att vid ett besök fyndat massor till följande besök som inte gav något alls. Men det är väl lite så med loppande.

Jag brukar alltid leta kläder åt Einar när jag går på loppis. Men i nuläget så har han ett välfyllt skåp med kläder ända upp i storlek 80. Mitt bästa tips för att hålla reda på vad som finns för kläder i barnens skåp är att fixa en lista. I min anteckningsapp på telefon har jag skrivit upp alla storlekar och vilka plagg han har. Nya plagg sätts till när de varit via tvättmaskinen. På så vis är det ju enkelt att kolla om vi faktiskt behöver en body i storlek 74. Mitt senast fynd i klädväg är ändå en vår/hösthalare i storlek 80. Kunde inte lämna kvar den i hyllan när prislappen visade 2,50 euro och skicket var ok. Tänker att den blir perfekt som gårds- och lekparkshalare sen.

Vid mitt senaste besök till Comboliina var dock storfyndaren framme. Jag har länge letat klädsel till vår stokke-stol. Ofta är det någon fläck som inte går bort, eller så är materialet inte avtorkningsbart. Döm om min förvåning när jag i en hylla hittar klädsel i avtorkningsbart tyg, knappt använt, inga mystiska fläckar. Å priset; 10 euro. Ja, det blev ett köp! Jag som hade ställt in mig på att köpa ett nytt set.

Något som jag alltid tittar efter under mina besök är barnböcker, leksaker och annat smått. Ofta om jag har något jag märker att jag behöver så brukar jag sätta upp det på min loppisletarlista också. Speciellt om jag vet att det är något som jag kan hitta i andra hand. Ja, som ni märker så älskar jag listor.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *