Veckan som sprang

Redan fredag! Att veckorna går fort, det är jag medveten om. Men den här veckan har sprungit och det känns absolut som att jag tappat bort någon av dagarna. I mitt huvud är det bara torsdag idag. Kanske för att jag sett framemot torsdag hela veckan, när tanken var att sambon äntligen skulle komma hem. Men nu blev det inte så.

Arla morgonstund, Einar sover på terrassen, Doris och jag har varit en kort runda och nu googlar jag efterrätter. Hade tänkt göra pannacotta på skumtomtar, men eftersom min leverans av Juleskum ser ut att bli försenad så får jag ta till plan b. Så imorgon efter träningen blir det att handla lite ingredienser. Imorgon vankas det brudjulfest, en av julens roligaste höjdpunkter. Vi är ett gäng tjejer som brukar samlas varje år och fira. Som hemmamamma ser jag ju lite extra fram emot det här tillfället. Att få slippa ut och lufta sig bland människor, bara vara Christina en stund.

Nu ska jag dricka lite mera kaffe och sen försöka sticka några varv igen. Hoppas innerligt att barnet sover mer än 1,5 h som han gjorde igår på förmiddagen. Undrar om det är tänderna som bråkar med honom, lite gnällig och störd dagssömn brottas vi med som bäst.

Ha en fin helg och om du inte har fyllt i min enkät ännu så blir jag jätteglad om du gör det!

0

You Might Also Like

5 Comments

 1. Johanna

  Skumtomtar finns på hongkong 🙂

  1. Christina

   Tack! 🙂 Jag fick också tipset att leta på lokala k-affären Holms samt att de finns på Clas Ohlson.

 2. Martina

  Hur blev pannacottan? 🙂 har själv tänkt prova på samma recept med skumtomtar till jul

  1. Christina

   Pannacottan blev riktigt god. 🙂 Den var enkelt att göra och med en liten klick grädde som dekoration blev det perfekt!

 3. Martina

  Hur blev pannacottan? 🙂 har själv tänkt prov på sama recept till jul

Leave a Reply

Back to top