Välkommen adventstid

Vår andra jul i det här huset och dethär året känner jag mig redo. Ifjol var det ännu så nytt, vi hade ju inte ens bott en månad när det var dags att fira jul. Förresten så är det ett helt år sen vi flyttade in här den här helgen. Så igår startade jag en ny tradition; adventsstädning. En lite grundligare genomgång av varje rum i huset, så får jag köra min vanliga veckostädning inför julhelgen sen.

Idag åkte en av julpyntslådorna fram och ut kom stjärnorna och den loppade adventsljusstaken. I en annan låda grävde jag fram lite mera myspynt och i veckan som kommer tror jag julkuddarna får ta plats i soffan också. Jag är väldigt traditionell när det kommer till julpynt, gillar det julröda med en kombination av vitt, grönt och guld. Har bestämt att grönt ska bli en av färgerna här hemma, så att addera julens färger till kommer passa fint.

Vart efter julen närmar sig ska jag nog försöka få till ett tomtelandskap också. Å julpyssla vill jag göra i år, saknar den lilla detaljen från jobbet. Har två specifika pyssel i åtanke och om de lyckas så ska jag självklart dela med mig åt er också. Drömmen är ju att Einar blir lika intresserad av pyssel och att vi sen kan pyssla tillsammans.

Berätta gärna, hur ser julen ut hemma hos dig? Hoppas ni får en fin första adventshelg!

0

You Might Also Like

One Comment

Leave a Reply

Back to top