En trött onsdag

Godmorgon! *gääsp* Här sitter en trött mamma bakom skärmen idag och försöker vakna till liv. Vi har haft en bra natt, om än den blev lite kort för min del. Får väl skylla mig själv och de x-antal koppar kaffe jag drack igår. Känner mig också lite social hangover idag, fick så många inputs igår att hjärnan går på högvarv ännu. Men, det var en fin dag på alla sätt.

Vi startade dagen med att städa huset och plocka fram en del vinterpynt. Snön som föll i förra veckan är ju snart ett minne blott igen. Men jag var ändå taggad på att få till en mysig känsla inomhus. Tycker ni jag lyckades? Håller som bäst på att planera lillens rum också och det är så roligt. Även om jag med flit låter det gå långsamt och noga funderar genom alla detaljer.

Ljusslingorna passar in med mattan, även om de ser grymt gula ut här.

Nåja, efter städning och lunch så fick vi besök av mitt mammagäng. Som vanligt går tiden alldeles för fort när vi träffas. Det känns som att man skulle behöva minst en halv dag för att hinna prata om allt, umgås med småttingarna ordentligt och hinna äta något också. Vilken tur ändå att vi försöker träffas varannan veckan och har nästan daglig kontakt via whatsapp.

Mammorna hann nästan bara åka hem så blev lillprins och hund upphämtade och jag fick styra iväg på galej till Vasa. En kär kollega har gått i pension och vi firade henne på Hejm. Mitt tredje besök i höst redan och jag fortsätter att förundras över maten och stämningen de lyckats skapa.

Så ja, det blev sena kvällen innan jag landade i flicksängen hemma hos mina föräldrar tillsammans med min lillskrutt som redan sovit flera timmar. Helst skulle jag stänga in mig i total tystnad och frånvaro av en enda levande själ idag, men det går ju inte riktigt. Nå, vi laddar om och fortsätter i lite lugnare takt idag.

Ha en fin onsdag!

Follow my blog with Bloglovin

0

You Might Also Like

One Comment

Leave a Reply

Back to top