En helt vanlig onsdag

Hej! Här har barnet just somnat och jag har några timmar för mig själv. Egentligen hade jag tänkt viga dem åt bokläsning och stickning. Men kände ändå för att kika in här med ett helt vanligt inlägg. Vi har haft en hemmadag idag och jag har försökt göra lite ett och annat. Lättare sagt än gjort när jag lilleman sov totalt 2 h och 45 minuter dagsvila idag. Han som annars brukar snitta två gånger 3 hs vilor.

Men trots utebliven sömn har han ändå varit på rätt gott humör idag. Kanske det var det absolut underbara novembervädret som gjorde honom på så bra humör. Jag fick lov att inse att vintern och kölden är här nu, så det var dags att plocka undan höstjackorna och inventera vintergarderoben. På min lista över inköp som bör göras finns en lättvadderad jacka för ”finare” tillfällen och så ett par skor jag kan använda nu när det börjar bli någon minusgrad. Återstår att se om inköpen blir gjorda nu eller sen.

Mitt dagliga mål på minst 30 minuters promenad har lyckats bra hittills i november. Kanske med tanke på att månaden har levererat helt underbart väder. För min del behöver det inte alls komma snö, så länge det är någon minusgrad och rikligt med rimfrost. Sätt till solsken och jag skulle garanterat kunna spendera hela dagen utomhus.

Med tanke på vädret också så har vintermyspyntandet börjat smyga sig på. Jag insåg här om dagen att nu får vi skapa våra egna traditioner kring julen. Tidigare år har jultraditioner inte känts så viktiga. Men, eftersom jag gillar julen så vill jag ju också visa min son det magiska med just den här högtiden. Mera tankar kring Einars första jul kommer jag nog skriva om framöver.

Ni vet väl att det bara är att slänga iväg en kommentar eller en fråga om det är något särskilt ni vill att jag skriver om. Det är alltid så roligt att få respons av er som läser eller att få svara på era frågor. Ha en skön fortsättning på veckan!

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. Astrid

    Jag tror att det är så viktigt att komma ut, speciellt i gråmånaderna efter sommaren men innan advent. Jag borde verkligen göra som du, bara se till att vara ute 30 minuter varje dag…

    1. Christina

      Ja, det är så skönt att komma ut en stund varje dag. Jag är tacksam över att vara hemma just nu och kunna gå ut under dygnets ljusa timmar. I jobbet annars är vi också ute mycket, men förstås på ett annat sätt.

Leave a Reply

Back to top