Dags att utveckla bloggen

Egentligen hade jag tänkt fixa det här kring årsskiftet, men eftersom jag är så bra på gång med bloggen nu så kör jag ändå. Jag har tidigare haft enkäter och undersökningar som gäller bloggen och vad ni tycker. Nu med tanke på att jag försöker nischa in mig lite och bloggen har tagit ny fart så har jag skapat en ny undersökning.

Jag skulle bli väldigt tacksam om ni ville tar er tid att svara på några frågor, anonymt förstås. De handlar litegrann om dig som läser, för att jag bättre ska få ett hum om vem ni är. Men också om innehållet på bloggen.

Du hittar undersökningen här.

Tack till alla ni som redan svarat! Det är så intressant och lärorikt för mig att få ta del av era svar och er respons. Det gör mig mer taggad på att hitta teman och inlägg att skriva. Det är ju ändå för er jag gör det här, även om jag själv tycker det är himla roligt också.

Ha en fin fortsättning på veckan!

0

You Might Also Like

4 Comments

 1. ellenlundis

  Tänk.. jag har följt din blogg sen vid 2014-2016. 🙂 Tycker att du är bra och din blogg!

  1. Christina

   Det är länge det. 🙂 Jag har bloggat sen 2013, förstås med paus då förra året. Tack Ellen för att du följer och gillar.

 2. Julia

  Kul att du vill utveckla bloggen! Det där var en bra idé att göra, kanske jag orkar ta tag i det efter nyår hehe 🙂
  Ska fylla i enkäten!

  1. Christina

   Ja, nu när jag äntligen har lite extra tid ibland så är det skönt att ha något att jobba med. 🙂 Använde easyquest den här gången för enkäten och är supernöjd med det verktyget.

Leave a Reply

Back to top