Vardagen

Dags att utveckla bloggen

20 november, 2019

Egentligen hade jag tänkt fixa det här kring årsskiftet, men eftersom jag är så bra på gång med bloggen nu så kör jag ändå. Jag har tidigare haft enkäter och undersökningar som gäller bloggen och vad ni tycker. Nu med tanke på att jag försöker nischa in mig lite och bloggen har tagit ny fart så har jag skapat en ny undersökning.

Jag skulle bli väldigt tacksam om ni ville tar er tid att svara på några frågor, anonymt förstås. De handlar litegrann om dig som läser, för att jag bättre ska få ett hum om vem ni är. Men också om innehållet på bloggen.

Du hittar undersökningen här.

Tack till alla ni som redan svarat! Det är så intressant och lärorikt för mig att få ta del av era svar och er respons. Det gör mig mer taggad på att hitta teman och inlägg att skriva. Det är ju ändå för er jag gör det här, även om jag själv tycker det är himla roligt också.

Ha en fin fortsättning på veckan!

0
    1. Ja, nu när jag äntligen har lite extra tid ibland så är det skönt att ha något att jobba med. 🙂 Använde easyquest den här gången för enkäten och är supernöjd med det verktyget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *