Fotoutmaning #nyfikenpanovember

I år blir november den månad när jag tar ett steg ur min komfortzon och gör något jag drömt om ett tag. I november ska jag köra en fotoutmaning på instagram. Jag har inspirerats av andra fotoutmaningar och funderat länge på att göra en egen. När jag till sist satte i gång med planeringen för en månad sen så kände jag mig bara taggad.

lettering

Väcka fotointresset till liv

Med hjälp av utmaningen vill jag väcka liv i mitt slumrande intresse för fotografering. Jag har under den senaste tiden försökt vara mer aktiv med kameran men också uppdatera flitigare på instagram. Min fotoutmaning har jag valt att kalla #nyfikenpanovember. Eftersom november är en rätt tråkig och grå månad. Det fick jag ju direkt erfara när jag frågade er på instagram vad ni tänker på när ni hör ordet november.

Instagram har under perioder gett mig rejält med ångest, men just nu känns allt det som bortblåst. Jag känner också att jag har hittat min grej på nämnda medie. Både när det kommer till bildupplägg men också redigering. Ännu funderar jag lite över mitt bildspråk och vad jag vill visa upp. Men känner att det kanske klarnar så småningom.

fotoutmaning

Redan nu vill jag dela den här fotoutmaningen med er både här på bloggen men också på instagramkontot finachristinas. Ifall det är någon som känner att de vill hänga på under månaden. Delade glädje är dubbel glädje. Å jag är så taggad på att få dra igång med min fotoutmaning. Om du vill kan du följa mig på finachristinas eller så följer du #nyfikenpanovember.

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top