En skön helg

Hej! Vad tycker du om min nya plats här på nätet? Nu har jag bestämt mig för att stanna här, oavsett om folk påstår att bloggen är död. Jag anser att den är högst levande och kommer skapa en plats där vi ska trivas tillsammans. Har ju till och med tänkt på er som läser och installerat ett hjärta. Ni hittar det längst ner i inlägget till vänster. Så om du gillar något du läser extra mycket så är det lätt att klicka på hjärtat. Då ser jag också vad ni gillar, så tveka inte att använda hjärtat.

Vad vi gör mest just nu; läser böcker eller stickar.

Vi har en skön helg i bagaget, jag har fått lika delar av allt känns det som. Träning med ett gäng mammor, tid med mina föräldrar, brunch med vänner. Ja, sån där små saker som gör att jag orkar några dagar igen. Det här med att ”bara” vara hemma är inte så lätt som det låter alla gånger. Men det är värt det, varje dag är det värt det.

Förra veckans lakanshög är utbytt mot en hög rentvättade handdukar.

Jag är redo för en ny vecka. Vi rivstartar den tillsammans med vår lilla mammagrupp imorgon. Ska bli så kul att träffas igen! Sen är det dags för rådgivningsbesök på tisdag och så rullar väl resten av veckan i behaglig fart ska vi tro. Ja förresten, imorgon kommer jag avslöja en grej som jag planerat ett tag. Kika in då, om du är nyfiken.

Ha det bra!

0

You Might Also Like

6 Comments

 1. Jenni Haavisto

  Yay för mammaträffen imorgon! ????

  1. Christina

   Ja, det var så roligt! 🙂

 2. Julia

  Så fint nytt att klicka sig in till! Bloggen kanske har varit vilande, men är definitivt på uppsving igen. Jag hittar inget hjärta från min Mac dator men skulle ge ett isåfall ! 🙂

  1. Christina

   Jo,så känner jag också. 🙂 DEt visade sig att hjärtafunktionen inte fungerar från telefonen :/ så nu får jag lov att leta efter ett nytt plugin.

 3. ellenlundis

  Roligt att du hittade en bra blogg-portal , till din blogg 🙂

  1. Christina

   Jo, har haft samma tidigare när jag hade egen domän. 🙂

Leave a Reply

Back to top