En extra kopp varmt kaffe

Idag är det en trött mamma som sitter på andra sidan skärmen och skriver. Vår lillprins är inne i sin femte utvecklingsfas och det tajmar han också med tänder på gång. Vi har några oroliga nätter i bagaget och jag märker direkt hur mycket jag saknar våra bra nätter. Men det här är småbarnslivet i ett nötskal, något bra med något mindre bra.

Kaffe och smörgås från onsdagens träff. Så gott bröd!

Så jag dricker en extra kopp kaffe och andas en stund nu medan Einar sover i vagnen. Helst hade jag velat göra som Doris efter vår korta morgonpromenad, rusa rakt till sovrummet och placera mig i sängen. Men, ibland finns det andra mer viktiga och tråkiga saker att göra.

Att träffa nya vänner som vuxen

Vi har en vecka bakom oss med en hel del kompishäng i olika format. Så roligt att som vuxen hitta nya bekantskaper och människor att umgås med. Ibland är det lönt att våga skicka iväg ett meddelande till en intressant person med en önskan att vilja träffas. För det där meddelandet och den första kompisdejten kan ju resultera i en ny vän, eller ibland flera nya vänner. Ni som följer mig på instagram (finachristinas) såg kanske att jag träffats med några andra mammor i veckan. Så kul och välbehövligt!

Jag har blivit en riktig hemmasuddare, men ibland är det så roligt att komma ut lite också. Den energin som människomöten ger mig, den kan jag nog inte leva utan.

Dags för mig att förbereda lunch och fortsätta plocka var sak på sin plats. Förstår inte riktigt vem det är som stökar ner här i hemmet och sätter sakerna på fel plats. Ha en fin fredag!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top