En energifylld morgonpromenad

Vi har fått ha sambon hemma några dagar och som vi har njutit. Imorse gick hela lilla familjen på en lite längre morgonpromenad i det vackra vädret. Det är något särskilt med frostmorgnar och solsken, lägg till att den snö som föll i måndags och tisdags ännu ligger kvar. Så vackert! Jag njöt till 110% under tiden som vi var ute.

Med jämna mellanrum tar vi en promenad längs traktorvägarna och åkrarna. Där får Doris springa lös och hon älskar det. Perfekt att träna inkallning med henne också, speciellt med tanke på att det finns ett och annat djurspår där. Men hon är oftast jätteduktig och springer sällan längre bort från oss. Det gäller ju att hållas i närheten när man vet att matte har godis i fickan.

Energi för hela dagen

Vår promenad gav mig energi för resten av dagen och när vi kom hem tog jag tag i städningen. Har en tendens att skjuta upp saker som är lite tråkiga ibland. Men när jag får hjälp med vissa saker så går det ju betydligt enklare. Så nu är golv och möbler fria från damm och smuts och köksbänkarna fria från disk.

Blev så ivrig att jag till och med tog mig an ett av projekten i boken Organisera och förvara hemma. Har några projekt kvar att kryssa av i år innan jag får sudda ut och börja om. Med tanke på den mängd saker som finns i vårt hem så behöver det nog rensas kontinuerligt.

När jag går hemma och städar och plockar så får tankarna virvla, idag kom jag på två nya inlägg till bloggen. Det är två lite tyngre inlägg så de behöver gro ännu ett tag. Tids nog ska ni få ta del av dem också. Ha en fortsatt bra vecka, jag ska fortsätta med ett handarbetsprojekt som jag påbörjade ikväll.

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top