Tankar i morgonstund

God morgon! Barnet sover och jag smög ut ur sovrummet vid halv 8. Hade gärna kunnat sova lite längre, men det var väckning för att ringa sotaren. Bannades nog lite i typer som har telefontid mellan 7 och 8 på morgonen. Aja, sotning är beställd och jag har hunnit äta frukost först i det här huset idag.

I söndags skickade vi sambon i jobb igen och jag försöker fylla dagarna med olika sorts programpunkter. Hade bland annat fysioterapi-träff i måndags för en genomgång innan vi kör igång med Yourmama-träningen. Är så glad och pepp på att bygga upp kroppen från grunden. Som jag misstänkte redan från tidigare så beror på min trötta och onda rygg på svaga inre magmuskler. Så nu ska de stärkas!

 

Gjorde ett besök till jobbet med lilleman samtidigt och det var så skönt att komma dit och se vuxna människor! Jag saknar inte jobbet i sig, men jag saknar kontakten med andra vuxna. Att sitta runt kaffebordet och prata om ditt och datt. Kanske jag borde slå slag i saken och plocka ihop en egen mamma-grupp att träffas med.

Redan torsdag också, på tal om andra mammor så ska jag faktiskt åka och träffa Jenni idag. Vi har haft inbokat träff ett tag, men det har kommit en del saker mellan. Men nu ska det äntligen bli av. Så roligt! Det löns att våga ta kontakt med andra människor ibland och föreslå en träff.

Hoppas ni har en bra fortsättning på veckan! 

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top