Ni frågar, jag svarar

För att kicka igång den här blogghösten riktigt ordentligt så tänkte jag att ni i det här inläggets kommentarsfält får ställa frågor eller ge förslag på rubriker och ämnen som ni vill att jag skriver mera om. Har redan en liten lista på inlägg som kommer dyka upp under hösten. Men det är alltid roligt med mera input från er som läser.

DSC_0512

Foto: Rebecka Hägert-Backull

Är också lite sugen på att gå över till egen domän igen samt uppdatera med ny layout för bloggen. Men den karamellen får jag lov att suga på ett tag till och se ifall det löns eller inte. Så, kommentarsfältet är ert!

0

You Might Also Like

3 Comments

  1. Johanna

    Hur ser du på dagvård nu när du är mamma jämfört med före barn? Har du ändrat åsikt kring dagvård?

  2. En produktiv vecka – Fina Christina

    […] ni får en skön söndag och wn bra start på veckan. Kom ihåg att ni ännu kan ställa frågor ni frågar, jag svarar hittills har jag 3 spännande frågor att […]

  3. Anki

    Hur länge ska du vara hemma med Einar? Hur många barn önskar ni få?

Leave a Reply

Back to top