Lilla farfarsrompern – äntligen är den klar!

 

Vet ni, den är klar nu! Farfarsrompern som jag började sticka i vintras när jag väntade på att vår lilla bebis skulle anlända. Nå, nu är den klar och knapparna är fastsydda. Jag har stickat den ganska löst så den är nog lite större än vad den ska vara. Så går det ju också när ett projekt tar länge att färdigställa, det blir lite olika i stickningen. Men jag tror den kommer bli perfekt nu till vintern åt vår Einar.

lilla farfarsrompern

 

Jag stickade rompern i Drops Puna och kommer garanterat sticka fler i andra vackra färger. Beskrivningen till farfarsrompern kan du köpa hos Lykkeliten.

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. En lista om handarbete ⋆ Fina Christina

    […] har just blivit klar med min farfarsromper från Lykkeliten. Trådar ska fästas, knappar väljas å så ska den blockas. Så underbart mönster att sticka och […]

Leave a Reply

Back to top