Hemma bäst – några detaljer från oss

 

När jag storstädade huset inför hösten så passade jag på att gå runt med kameran och föreviga lite detaljbilder samtidigt. Den senaste tiden har en del grejer hittat sin plats och jag är så glad att jag valde ta hem två brickor från sommarstugan. I fjol somras när grannen städade ur sitt sommarkök fick jag hämta en massa grejer därifrån, där ibland två brickor som finns hos oss idag. De hittade aldrig sin plats på vår stuga.

 

Kristi törnekrona trivs bra hos oss, den har blommat konstant sen jag köpte den i vintras.

 

Mitt bästa inredningstips just nu: pinterest. Jag sökte inspiration till den här brickan i köket väldigt länge via pinterest. Sparade en massa olika bilder med sånt jag tyckte var snyggt eller praktiskt. Sen när jag väl fått till den perfekta köksbrickan så var det bara att ta bort de sparade bilderna. 

 

Samma kväll kände jag mig inspirerad och skrev ner en lista med drömmar gällande inredningen både här hemma och på stugan. Små saker som förgyller och förnyar vårt hem litegrann. Få se om och när de blir verklighet. Mitt nästa projekt blir att få vårt ”kontor” lite mysigare och så väntar jag så på den dagen när vårt sovrum inte är övermöblerat.

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Fint ni har det ?

Leave a Reply

Back to top