En sorts strategi

Återigen satte Krickelin ord på mina tankar i sitt inlägg hur tänker ni? när hon funderar över sina kanaler och vad hon ska dela var. Så jag satte mig ner med ett vitt papper och en blyertspenna med muminfigurer på och skrev en sorts strategi. Något att gå efter och förhålla sig till. Eftersom ni är en del av det här så vill jag ju förstås dela den med er. Så att ni vet vad som väntar framöver.

Bloggen – en plats för mer genomtänkta inlägg

Sen jag började blogga för en evighet sen så har bloggandet ändrat form. Jag har också beslutat mig för att ändra lite här inne hos mig. Från och med nu kommer ni mötas av ca. 3 inlägg i veckan. Jag vill ge er kvalitet framom hastigt hoprafsade inlägg. Mina inlägg kommer att varvas med lite mer genomtänkta vardagsinlägg, något inlägg där jag plockar fram mina intressen och så kanske något inlägg med mer tankar och reflektioner.

Antalet inlägg känns optimalt för mig just nu. Om ni tycker att ni ser för lite av mig så finns det ju alltid nästa medie.

Instagram – där vardagen får ta plats

Så länge som jag har försökt fundera på bildspråk och röda trådar i mitt instagramflöde för finachristinas. Till sist gav jag upp och tänkte att kontot får fungera som en vardagssummerare. Här samlas stort och smått, högt och lågt. Mitt mål är att försöka få till 1-2 bilder om dagen åt er. Den allra största utmaningen blir för mig själv. Jag ska gå utanför min komfortzon ordentligt och försöka börja visa mig själv mera på bild.

När jag skrivit ett tag och mitt vita papper var fyllt med text var också själen lugn och tankarna få. Det var så skönt att äntligen få ner den där röran i huvudet gällande blogg och sociala medier i text. Nu känns det som att jag är på rätt spår igen och härifrån fortsätter vi framåt.

Tack för att just du läser!

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. Corinne Grönholm

    Intressant strategi! Speciellt med bloggen. Sitter precis med samma funderingar och känner att det är rätt mycket att fundera på 🙂

    1. Christina

      Tack! 🙂 Ja, jag hoppas att den här strategin ska ge mig mindre stress och angst kring allt vad blogg och sociala medier är. Det är ju lite enklare att skriva och tidsinställa vissa inlägg så vet jag att det regelbundet finns något att läsa här inne. Hoppas dina tankar klarnar också.

Leave a Reply

Back to top