En produktiv vecka

Vet inte hur många gånger jag tänkt de senaste dagarna att jag borde sätta mig ner och skriva ett inlägg. Men alltid kommer det något i vägen. Idag finns dock inga måsten utan vi har en slö söndag framför oss. Gårdagen var dessto mer händelserik och den här trötta mamman fick några timmars avlastning för att gå på frukostevent och förlovningskalas. Så roligt och så välbehövligt.

 

Einar är en rätt så enkel bebis, sällan missnöjd och väldigt lätt att ha med. Däremot är jag ju ensam med både honom och Doris väldigt mycket nu, när sambon arbetar borta hela veckorna. Som tur kommer han hem denna inkommande vecka och det ska bli så skönt att bli en hel familj igen. Kunna göra saker själv utan att behöva tänka för fler.

I veckan som gick fick jag betat av en lång lista med grejer jag tänkt göra i en evighet. Ni vet såna saker som ringa samtal, föra skor till skomakaren osv. Jag har också höststädat huset, ett rum i taget och drömt om både en annorlunda garderob samt vad jag vill förändra eller köpa till vårt hem.

 

Med andra ord en rätt så produktiv vecka. Man får passa på när barnet sover helt enkelt. Bilderna i inlägget är från fredagens promenad med barn, syster och hund runt den stora torrlagda fjärden nedanför oss.

Hoppas ni får en skön söndag och wn bra start på veckan. Kom ihåg att ni ännu kan ställa frågor ni frågar, jag svarar hittills har jag 3 spännande frågor att besvara.

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Fina foton ?

Leave a Reply

Back to top