Vardag & höstplaner

Så skönt att det börjar återgå till den normala vardagen där ute. Även om vår vardag är ganska den samma här hemma. Jag har ett tag suktat efter höst nu, speciellt myset. Tror bestämt jag ska försöka få till en riktigt grundlig städning här snart för att inleda hösten. Hur väl det lyckas med en 5 månaders baby och en uppmärksamhetssugen hund vet jag dock inte. Får förbereda mig på att det kan ta ett tag.

Har sett flera inlägg cirkulera med höstens planer. Å även fast min höst ser lite annorlunda ut i år jämför med många andra år så har jag också en och annan plan. Det som jag ser framemot igen är att börja träna. Har anmält mig till Yourmama som drar igång i mitten av september. Jag har bara hört positiv respons på yourmama-träningen så det ska bli väldigt roligt att få erfara den själv. Känner att jag vill få en så bra grund som möjligt nu efter graviditeten. Ibland saknar jag också gymträningen, men tänker att allt har sin tid. Drömmer lite om att kanske börja löpträna till våren. Det är flera år sen jag sprang regelbundet och jag minns hur bra det var för mig. Men först, mammaträning!

I övrigt suktar jag efter ett stort doftljus, murriga färger, en annan gardin till köket och nya byxor i garderoben. Vad är dina must haves till hösten?

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top