Så var det lördag igen…

Vilken vecka! Vi har gjort massor, så pass att Einar reagerat med gnäll och uteblivna vilostunder i torsdags. Så nu chillar vi hemma i helgen med minimalt med program. Allt för att återfå någon sorts balans. Jag har två saker jag behöver göra denna helg och det är att kika till mitt loppisbord vid Combo samt koka och frysa in smakportioner åt Einar. Allt annat tar vi som de kommer, eftersom jag råkar vara ganska trött jag med.

En av veckans programpunkter var klipp + färg hos frissan. Så skönt att äntligen få det gjort! Bilden har ni som följer mig på insta (finachristinas) iofs. redan sett. 

Sömnlös och många märkliga drömmar

Jag har haft en urusel natt inatt, vaknat flera gånger och drömt en massa märkliga saker. Hela den senaste veckan har jag drömt en hel del märkliga grejer och jag har faktiskt försökt tyda vissa segment i mina drömmar. En natt drömde jag att jag klättrade uppför en stege, den drömmen har återkommit flertalet gånger under det senaste halvåret. Antingen en stege eller en knepig trappa och alltid livrädd för att ramla.

Drömmar där man klättrar, det kan vara uppför olika saker såsom t.ex. berg, stegar, väggar, tak, klippor och så vidare, är en ganska vanlig typ av dröm. Symboliken för denna typ av dröm är ganska klar och det handlar i huvudsak om att alltid sträva efter att nå högre, att komma närmare toppen av någonting.

Lite spännande tycker  jag, brukar du ta reda på betydelsen bakom dina drömmar?

Hoppas du har en skön helg!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top