Behovet av förändring

Gah vad det kryper i kroppen av förändringslust. Jag kommer på mig själv med att sitta här hemma och glo på möbler och fundera ut olika ommöbleringar. Jag vill måla om, möblera, sälja bort överflöd och hitta plats åt det som lämnar kvar. Jag får alltid samma känsla när det blir höst, samma behov av att boa och förnya. Snälla säg att någon annan är likadan!?

Den här hyllan funderar jag massor på. Den är hemsk, skråmad och eländig. Lite färg och annan placering kanske vore på sin plats. 

Jag gör upp listor på saker som behöver göras, fixar städschema så jag ska motiveras till att städa. Få det gjort! Bläddrar genom boken med rensningstips och lämnar framme ett uppslag för rensning av än det ena, än det andra. Bra att ha när andan och tiden faller på. Drömmer, funderar och letar inspiration. Känner att vi har bott här så pass länge nu att det skulle börja vara läge för att så småningom låta pusselbitar falla på plats gällande inredningen. Tids nog..

0

You Might Also Like

3 Comments

  1. gillasvardag

    Då jag var yngre var det likadannt – är numera glad att det ändrat sej fullkomligt… Har ingen lust alls med vare sej det ena el andra i inredn. och städning o renovering ?

    1. Christina

      Att renovera har jag ingen lust med heller, tur att vi inte behöver göra det. 😀 Men att förändra med små medel skulle vara så skönt.

Leave a Reply

Back to top