Andra helgen i augusti

Här hos oss har vi sambon i jobb så jag, Einar och Doris har spenderat vår helg hemma hos mina föräldrar. Skönt för mig att få lite avlastning med både hund och son. Jag gjorde en förfrågan på instagram, finachristinas heter jag där, om vad ni ville se på bloggen i höst. Vardag skrev flera av er, så nu har jag försökt fota lite vardagliga/i stunden bilder under helgen. Tycker ibland att min vardag är så tråkig och rutinmässig att det inte finns mycket att skriva om. Men ska försöka bättra mig på den fronten.

Vi inledde vår helg med en riktig långpromenad tillsammans med pappa. Sträckan blev bara 5 km men vi var ute i nästan 2 h. Vädret har ju varit så härligt i helgen. Samma kväll njöt jag av god mat på restaurang och ett Vasa i vacker blå augustiskymning. Visst är det lite tråkigt att det redan mörknar om kvällarna, men allt har sin tid.

Einar har sovit en hel del längre lurar i både vagn och säng, så jag har haft tid att färdigställa mina stickprojekt, busa med Doris och plocka blåbär. Buskblåbären hemma hos mina föräldrar är så goda. Jag har länge vetat att när jag får en egen trädgård ska jag se till att plantera buskblåbär. De går ju inte upp mot skogens blåbär, men ett fint komplement är de och vackra som dekoration.

När Einar har varit vaken så har vi spenderat en hel del tid på golvet han och jag. Igår kväll så till och med svängde han sig från sida till sida där han låg. Har på känn att det inte räcker länge nu så är han över på mage. Får riktigt lura honom att skratta när jag tar fram kamera eller telefon för att ta en bild. Annars så är han världens gladaste unge men så fort det kommer fram någon form av kamera blir han helt neutral. Kanske den där mörka saken är intressat!?

Vi är hemma igen efter en helg på vift, väskorna är uppackade, barnet sover och mamma ska förbereda lite inför loppis. Imorgon kväll för jag äntligen bort en hel del grejer till Combo för försäljning.

Hoppas du har en fin start på veckan!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top