Tre saker jag tänkt på

Bloggar. Läste ett inlägg i en facebook-grupp där personen efterlyste bloggar att läsa. Någon hävdade att ingen orkar läsa bloggar längre och hänvisade till poddar istället. Andra tipsade gladeligen om de bloggar som de följer. Jag å andra sidan har börjat läsa bloggar igen, några få utvalda dock. Vill ha något intressant, lärorikt och tankeväckande att läsa när jag har tid. Jag vill inte tro att bloggen är döende, bara i förändring.

Vädret. Hur du än svänger det så har du rumpan bak, right? Jag har slutat lyssna/läsa när folk klagar på sommaren som aldrig kommer. Känner att man helt enkelt får göra det bästa av det. Vi blev ju kanske lite för bortskämda med värme och sol förra sommaren. Kommer solen och värmen så gör den det och då njuter vi av det.

Hår. Nu börjar det, tre månader efter graviditeten och jag löser hår som aldrig förr. Har en klipp- och färgtid inbokad till augusti, men är så osäker på vad jag ska göra. Ett tag var jag inne på att klippa håret i en kortare frisyr igen. Någon form av förändring blir det, för i nuläget är håret i tofs sex av sju dagar.

Vad har du tänkt på senast?

0

You Might Also Like

4 Comments

 1. Sara

  Läste också dessa kommentarer i samma facebook-grupp, men håller med dig! Tror också snarare på en förändring än något annat. Har också tänkt på vädret, haha. Jag verkar vara den enda som tycker det är ganska skönt! Vågar knappt erkänna det högt för någon. Hah.

  1. Christina

   Ja, sommaren i år har varit riktigt lagom. 🙂

 2. bilddagbokin

  Det skrämmer mig också att folk int läser bloggar på samma vis mera! Tycker det är så tråkigt, men tillika så ser jag nästan också hellre på en vlogg…

  1. Christina

   Jag har inte riktigt kommit igång med det där att se på vloggar. Följer några få på youtube och har kollat nån dag när man inte orkar göra annat än sitta i soffan. För mig vinner nog bloggarna, ännu.

Leave a Reply

Back to top