Älskade unge

Senaste loppisfynden

23 juli, 2019

I det senaste har jag besökt några loppisar, bland annat lagt mig i kö till ett eget loppisbord i augusti. Har gjort en hel del fina fynd också. Borde väl egentligen inte köpa mer kläder åt Einar i nuläget, men när jag hittar billiga, snygga barnkläder på loppis kan jag inte hålla mig. Förstås letar jag också inredning till hans barnrum samtidigt.

Ni som följer mig på instagram (finachristinas) har ju säkert sett den snygga mattan jag hittade på loppis. Just den dagen när vi besökte Combo hade vi inga intentioner att fynda något. Det är ju trots allt sommar och loppishyllorna brukar gapa ganska tomma. Men, jo fyndchanser fanns det minsann. Förutom en hel hög med kläder, mattan och en bok om barnmat hittade jag en snygg gul topp åt mig själv. Jag älskar färg på kläder, både åt mig själv samt åt Einar. En stor del av min egna garderob är också loppisfynd.

Barnkläder är så härliga och jag gillar att klä Einar i färger. Tyckte det var så tråkigt i början när de flesta av hans kläder var vita. Så nu brassar jag med färg eller mönster så ofta jag kan. När det gäller hans kommande lek/sovrum så har jag inte riktigt bestämt mig än hur vi ska inreda det mest ändamålsenligt. När det är husets minsta rum så vill jag ha praktiskt och barnvänlig förvaring men samtidigt stor möjlighet till lek. Först hade jag tänkt någon form av ikeaförvaring för hans rum. Men tror jag ska ge mig ut på möbeljakt småningom och se om jag kan hitta någon annan trevlig förvaringsmöbel istället. Färgerna i mattan ska få utgöra grunden för färgerna i hans kommande rum. En så härlig mix av färger tycker jag och precis en matta i min smak.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *