Familjens sommarfest

Ibland finns det orsak att fira, både små och stora saker. Saker som sommaren, familjen och att bara få vara tillsammans. Så vi ställde till med fest hemma hos mamma & pappa, denna gången fick deras nyrenoverade garage fungera som festlokal. Garagefester är de bästa festerna om ni frågar mig, hehe.

Dagen till ära hade de pyntat garaget i lite marint tema och till och med letat fram den gamla trägubben som stått i något uthus i flera år. Jag bidrog med världens enklaste och godaste dajmrutor till kaffet och mamma hade fixat en massa annat gott. Min lust att baka har kommit tillbaka och när vädret blir svalare igen ska jag nog försöka baka lite mera. Kanske jag till och med kan fixa receptet på rutorna hit.

Dagen till ära fick också vår Doris delta i festligheterna, om än det för hennes del mest gick ut på att vakta sin flock och skälla på kusinernas barn. Det är så spännande att se hur bra hon accepterat vår lille son och andra bebisar i hans ålder. Det ska också bli lite roligt att se hur hon reagerar när Einar så småningom börjar ta sig fram i vårt hem.

Hur som helst så fick vi en fantastiskt fin dag tillsammans med våra nära och kära. Tack!

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. Tu madre

    Tack själv! Jag tyckte också att det blev en fin fest, lite björkar, blommor och mormors gamla spetsgardiner, då blir det hur bra som helst! Dajmrutorna hade bra åtgång ?

Leave a Reply

Back to top