En utfärd på havet

Bland det bästa med att bo nära båthamnen nu är att vi kan dra ut på spontana båtutflykter om kvällarna. Både i måndags samt i onsdags satte vi oss i båten för att få lite frisk luft och se sommaren från havet. Så skönt att kunna åka båt i shorts dessutom, om än med flytjackan på denna sommar för att undvika mjölkstockning. Det märks bra på båttrafiken att det har varit gynsamma väderförhållanden den senaste veckan. Länge sen man sett så många båtar i rörelse.

Onsdagens utflykt gick via sommarstugan och så vidare ut till Ritgrund. En plats vi besöker åtminstone en gång varje stugsäsong. Ritgrund har också en lite speciell betydelse för oss eftersom det var där som vi förlovade oss för två år sedan. I år fick ju Einar följa med och jag bad sambon ta lite bilder på oss som jag kan sätta med i både hans fotobok och minnesbok från det första året.

Onsdagen avslutades på vänners stugterrass och vi åkte hem i solnedgången. Det är de där små guldstunderna som jag sparar på burk och plockar fram i november sen när det regnar vågrätt, lodrätt och underifrån och allt känns hopplöst grått. Men ännu har vi många fina kvällar framför oss och jag njuter så.

Hoppas du får en fin avslutning på denna väldigt varma vecka och en bra inledning på nästa. Tänk att vi redan går in i augusti!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top