En kväll i juli

Vilka fantastiska sommardagar vi har just nu. Vi försöker njuta så mycket som det bara är möjligt av vädret. Även om det inte är så lätt med en nästan fyra månaders bebis. Jag har spenderat en del tid i sommaridyllen i min barndomsby. Ikväll tog vi en promenad när hettan inte var så tryckande längre. Einar sov skönt i vagnen och till och med Doris njöt av att få vara ute och spatsera.

Jag har en så delad känsla för den här sommaren. På många vis är den fantastisk och samtidigt så väldigt ensam och nästan lite tråkig. Sambon har inte haft någon längre ledighet ännu i sommar så det är kanske det som gör att det inte riktigt känns som sommar. Redan nästa år kommer det kännas helt annorlunda, det vet jag. Nåväl, dags att sluta tycka synd om mig själv och istället gå och sova bredvid min son och vår hund. Det är en ny dag imorgon.

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top