En doft av sommar

Äntligen har jag fått göra en av de saker jag tycker mest om, att göra något som ger resultat. Jag har tvättat mattor, ute i solen. Känslan av att få rena mattor och att få känna doften av grönsåpa i kombination av sommar och sol. Det är nu det mest aktiva jag gjort på hela veckan känns det som.

I måndags hade vi inbokat tre månaders rådgivningsbesök för Einar. Han fick sina första sprutvaccinationer och sin andra dos rota-vaccin. Jag hade förberett mig på att det blir några kämpiga dagar hemma. Men han reagerade i princip inte alls. Märkte att han var lite extra känslig under måndagskvällen och jättetrött. På tisdag hade vi en pigg och glad kille igen.

Hela veckan har jag skjutit upp en massa grejer här hemma. Har prioriterat sömn istället och lite träning också. Det blev sista mammaboot camp-passet nu i onsdags och vi hade cirkelträning. Blev så taggad eftersom jag länge sökte ett intensivt men bra träningspass att utföra när jag har tid. Å det känns som att övningarna vi gjorde under cirkelträningen passar mig bra just nu. Bär Einar en hel del i bärselen och märker att jag behöver träna upp mina muskler igen efter graviditeten. Under hösten lär det nog bli ändring på det också. Men mer om det framöver.

Hoppas ni har en fin vecka, oavsett om ni är lediga eller ännu jobbar. 

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top