Dagar som ledig

Jag fattar nog inte riktigt att det är semestertider och att folk är lediga. Fattar inte riktigt heller att jag ska vara hemma nu, hemma tills jag själv väljer att gå tillbaka i jobb. Hemma med Einar och Doris i en ny sorts vardag.

Vi gick på promenad efter maten igår. Svängde in via våra vänner och beundrade terrass, drack kaffe och pratade. Jag har blivit sämre på att spontant höra av mig till vänner. Dricka kaffe, hitta på saker, träffas. Kanske när jag får vår nya vardag på flyt så blir det enklare igen med vänskapsrelationerna och de spontana kaffekopparna.

Vi gjorde i varjefall upp planer för idag. Min egentliga plan blev inhiberad. Å jag har känt ett loppissug utan dess like ett tag nu. Så idag blir det loppis. Ska försöka komma ihåg att boka eget loppisbord samtidigt.

Vårt vardagsrumsbord atm. Stället där allt samlas. Vad är det med öppna ytor som bord och bänkar? Hur kan de dra åt sig så många saker? Gårdagens lugna hemmadag resulterade i varjefall i en påbörjad fem timmars kofta. Äntligen är handarbetsinspon tillbaka.

Hoppas ni får en fin torsdag!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top