Att längta lite i smyg

Efter värmeböljan kom jag på mig själv med att längta pikilite efter höst. Det kan kanske också bero på pinterest, eftersom jag sparat en hel del höstoutfits i en mapp och sökt på en massa annat samtidigt. Men ja, jag erkänner.. jag börjar snart vara redo för höst! Igår fyllde jag dessutom på förrådet av värmeljus som ekat tomt sen i våras. Ja, fyllde på förrådet gällande en massa saker. Så skönt att ha bunkrat med både det ena och det andra gällande mat, mys och hem.

En grej som jag sökt mycket och sparat bilder på så är uteplatser. Vi har nämligen hittat den modell av uteplats som föll oss båda i smaken. Det blir något helt annat än det jag först tänkt, men det kommer bli så bra sen när det väl är klart.

Hade tänkt ta en städ och fix-dag hemma idag. Det hela slutade med att jag somnade bredvid Einar i vår säng. Eftersom han bara sov en timme i vagnen och sen vaknade så tyckte jag att han behövde sova mera. Ah, dit for den dagen. Städa och fixa hinner jag nog göra någon annan dag den här veckan ändå.

Mest längtar jag ändå tills sambon har ledigt och vi förhoppningsvis kan spendera en hel del tid ute på stugan. Tills dess får jag fortsätta leta höst- och trädgårdsinspiration på Pinterest och snusa vår lilla fyra månaders bebis i nacken.

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top