Underbara Claras sommarlista

Jag läser få svenska bloggar, men Claras blogg är en av dem. Här om dagen hade hon fräschat upp sin sommarlista från något år tillbaka. Vad är nu bättre än att dra över den hit till mig och fylla i den då. Allt för att bryta strömmen av bebisinlägg en stund.

Mina planer för sommaren: Jag har inte en enda plan för den här sommaren. Jag ska ta den helt som den kommer. Eller, ja en sak finns inbokat i min kalender i juli vår gemensamma fest. Vi ska fira jämna år jag, mamma och pappa tillsammans med släkten.

Bästa sommarstället: Den röda stugan långt ute i havet.

Favoritsommarblomman: Solrosen. Jag är sugen på att så solrosor i en pallkrage, så att jag kan njuta av dem både ute och inne.

Här badar jag helst: I fjol var första gången på flera år som jag badade. Helst badar jag i varmt vatten i den långgrunda viken med sandbotten nära vårt sommarställe.

Hur länge ska du vara ledig? I år är första sommaren sen jag var liten som jag är helt ledig, mammaledig. Tänk att få uppleva en hel sommar av lediga dagar.

Vad kommer du köpa inför semestern? En amningsvänlig sommarklänning.

Vad ser du mest framemot? Sambons pappaledighet. Han tog inte ut några dagar när Einar föddes, så snart ska han vara ledig med oss.

Det här lyssnar jag på i sommar: Poddar, har en massa avsnitt att lyssna i kapp av Skäringer & Mannheimer. Jag har också hittat Mammasanningar-podden som jag tänkte börja lyssna på.

Favoritsommardoft: Syren och liljekonvalj.

Hur kommer du att göra dig illa? Jag hoppas inte alls.

Vad oroar du dig för? Det finns väl massor av saker att oroa sig för när du har ett litet spädbarn. Mest oroar jag mig för att han ska få för varmt.

Den ultimata sommardagen: Spenderas ju självklart på sommarstugan med bra sällskap, god mat och kanske en utfärd med båten.

Hur kommer du minnas din semester i september? Förhoppningsvis med glädje och värme.

0

You Might Also Like

One Comment

Leave a Reply

Back to top