Nu hittar ni mig på instagram!

Om det är något jag är beroende av så är det instagram, spenderar allt för mycket tid med att scrolla genom flödet. I flera omvarv under de senaste åren har jag också haft en väldigt diffus relation till hela mediet. Enda stunden har jag velat radera mitt konto och börja om, följande stund har jag tänkt om och gjort annorlunda. Ja, det är väl en sorts hatkärlek till nämnda sociala medie.

Under de senaste veckorna har mitt, numera privata, konto fått en hel del märkliga följare. Personer som jag antar är spamkonton och som jag direkt tagit bort. Jag har haft mitt konto offentligt väldigt länge och jag vet att många av er som läser bloggen också följer mig på instagram. Med tanke på alla dessa märkliga konton som försökt följa mig så blev jag lite fundersam. Så här i veckan gjorde jag mitt konto privat och i samma veva bytte jag också namn på det.

Bloggens nya instakonto

Jag har länge tänkt på att fixa ett konto för och kring bloggen. Ett konto där jag delar med mig av bilder och stories som förknippas med bloggen. Personligt med inte privat. Å när jag får något på hjärnan så vill jag ju förstås förverkliga det på direkten. Några dagar orkade jag vänta och bolla fram och tillbaka. Men så skapade jag kontot ändå här om kvällen när jag egentligen borde sova.

Ni hittar det nya kontot på mitt gamla namn, hur nu det gick till, finachristinas. Ni ser också alla bilder jag postar där i balken här till höger ifall ni inte finns på instagram men ändå vill ta del av dem. Något som jag hoppas att just det här kontot ska föra med sig är lusten att fotografera, eftersom jag har tänkt försöka ladda upp i huvudsak bilder fotade med systemkameran.

Så instakontot finachristinas är ett komplement till bloggen helt enkelt och ett sätt att hitta tillbaka till fotograferandet. Mitt numera privata konto kommer att finnas kvar och fungera som vanligt.

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Jag följer bägge dina konton. Min serie & konst insta – @bibelganget, följer jag både din privata och offentliga konto. Medan min vanliga insta – @ellenlundis, så följer jag din blogg-Instagram ? ?

Leave a Reply

Back to top