Ett hopp om sommarläsning

Huvudbiblioteket ska ha sommarstängt och renovera. Så de önskade att att så många som möjligt lånar böcker inför sommaren. När jag ändå hade vägarna in till Smedsby idag svängde jag förbi biblioteket. En hel del av de populäraste böckerna var ju redan utlånade. Eftersom jag inte har stora förhoppningar att få mycket läsro i år så var jag inte på jakt efter något särskilt.

Jag botaniserade ett tag bland hyllorna inne i biblioteket och fyllde min marimekko-påse med böcker. Allt från en vegetarisk kokbok, till böcker om babymat, stickning och skönlitteratur. Å så några Vi föräldrar-tidningar som jag kanske hinner bläddra i innan september när det är förfallodag för böckerna.

Vad ska du läsa i sommar?

0

You Might Also Like

3 Comments

 1. ellenlundis

  Jag håller på att läsa Muminpappans barbarer ? ?

  1. Christina

   Okej, tror du menar memoarer. ? Den har jag också läst, läste alla muminböckerna för något år sen. ?

   1. ellenlundis

    Ja så heter det. ? Hahah!

Leave a Reply

Back to top