Vardagen

Ett hopp om sommarläsning

6 juni, 2019

Huvudbiblioteket ska ha sommarstängt och renovera. Så de önskade att att så många som möjligt lånar böcker inför sommaren. När jag ändå hade vägarna in till Smedsby idag svängde jag förbi biblioteket. En hel del av de populäraste böckerna var ju redan utlånade. Eftersom jag inte har stora förhoppningar att få mycket läsro i år så var jag inte på jakt efter något särskilt.

Jag botaniserade ett tag bland hyllorna inne i biblioteket och fyllde min marimekko-påse med böcker. Allt från en vegetarisk kokbok, till böcker om babymat, stickning och skönlitteratur. Å så några Vi föräldrar-tidningar som jag kanske hinner bläddra i innan september när det är förfallodag för böckerna.

Vad ska du läsa i sommar?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *