En sån där bra dag

Gårdagen går till historien som den piggaste dagen på länge för den här mamman. Redan på morgonen när vi vaknade efter x-antal matningsturer så visste jag att det blir en bra dag. För första gången på flera månader hade jag sovit någorlunda bra och den där hjärndimman var som bortblåst. Hann ju till och med med en dusch, kontaktlinser och lite smink också.

 

Dagens program bestod i huvudsak av en lunchträff med en ny vän. Under sjukhustiden träffade jag en tjej vars son också är prematur samt född på samma dag som Einar. Det var så skönt då att ha någon som var i samma situation att bolla tankar med. Lika skönt är det nu, för det finns ju ändå vissa saker som de med fullgångna barn inte kan förstå. Vår lunchträff på Faros blev en två timmars-sittning, med relativt nöjda pojkar och god mat. Ja, så pass att jag inte kom mig för att plocka fram kameran alls.

Kameran fick ändå hänga med resten av dagen och vi passade på att besöka mina föräldrar. Jag hatar att sitta hemma när det är fint väder. Speciellt när man inte har någon form av trädgård att njuta av. Jag hoppas ju innerligt att det skulle ändra till nästa sommar. Har sneglat i varje dikesren den senaste dagarna efter lupiner. Så när jag var hemma och det fanns både vita och ljust rosa lupiner så passade jag på att plocka mig en liten bukett. Sommarblommor, något av det finaste som finns.

Imorgon blir det en dag i köket, för att förbereda midsommarmat. Vi kör enkelt i år och jag förbereder det mesta så att vi bara har att plocka fram sen när det blir dags att äta. Tänkte också svänga ihop en blåbärs- och hallonpaj, har varit snål på det i evigheter nu men inte kommit mig för att baka.

Hoppas du får en fin torsdag! Tack för att du kikar in här hos mig! 

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Fina bilder ☀

Leave a Reply

Back to top